Acties

Jaarlijkse dodenherdeking.

Om onze scouting draaiende te houden en de leden gave zomerkampen te bieden heeft onze scouting acties nodig. Wij helpen bij acties voor bijvoorbeeld de gemeente, maar ook bij evenementen en feestjes kun je ons vinden. We hebben ook acties die we zelf opzetten. Hieronder staan 3 voorbeelden van de verschillende acties die wij draaien.

Oliebollen

Onze welbekende actie binnen Geldrop. Richting de feestdagen zullen de verschillende speltakken langs de deuren gaan om oliebollen te verkopen. Deze worden bij u thuis bezorgt op 31 December en zijn tevens tot 30 December ook nog telefonisch te bestellen (040-2858311).

Rommelmarkt

De rommelmarkt op tweede paasdag bestaat al jaren. In de week vooraf kunt u uw spullen bij ons komen afgeven, zodat wij deze weer voor een leuk prijsje kunnen verkopen tijdens de rommelmarkt. Grotere spullen zoals meubelstukken kunnen op de zaterdag voor Pasen opgehaald worden door ons, hiervoor moet u wel even telefonisch contact opnemen met ons (040-2858311). Ook staan er ieder jaar goed te gebruiken fietsen tussen, dus dit is ook zeker de moeite waard om even naar te komen kijken.

Dodenherdenking

Ieder jaar zijn wij op 4 Mei te vinden op de militaire begraafplaats tussen Geldrop en Mierlo. Samen met scouting Mierlo leggen wij hier bloemen ter ere van alle mensen die voor onze vrijheid zijn gestorven. Wij zijn als scouting ook bij dit soort gelegenheden zeer betrokken en vinden het fijn dit te mogen doen in samenwerking met scouting Mierlo.