Bestuur

Een korte kennismaking met het bestuur, samen met een overkoepelende stichting zorgen ze ervoor dat de scouting draaiende blijft.

Dit is Mark, de voorzitter. Als oud-leiding draait Mark al jaren mee en heeft dus al veel ervaring met onze scouting.

Frank, de penningmeester. Nadat al zijn kinderen op scouting zaten kon hij niet achterblijven en nam zijn positie binnen het bestuur in.

René, nadat hij jarenlang leiding is geweest besloot hij iets anders te willen. Vervolgens is hij binnen het bestuur opgenomen als notulist.

Thomas regelt alle acties voor de leiding, hij zorgt ervoor dat er acties zijn om te doen, dat ze georganiseerd en gedaan worden.

Hier zie je Martijn, Martijn regelt het contact met ouders van nieuwe kinderen. Hij verzorgt ook het contact van Sjors Sportief.