Kabouters

De kabouters is een groep voor meiden van 7 tot 11 jaar die het leuk vinden om samen met vriendinnen de natuur te ontdekken. Vind je het leuk om vuur te kunnen maken en touwen te kunnen knopen alsof het niets is? Of ben je liever iets aan het knutselen? Ben je dol op humor, de bossen en op spanning? Kom dan bij… de kabouters! Wij draaien op zaterdag van 14.00 tot 17.00, dus loop gerust een keertje binnen! Wilt u meer informatie over de kabouters, mail dan gerust naar kabouters@donboscogeldrop.nl.

Maak kennis met het kabouterstafteam

Hoofdstaf Filia dat ben ik. In Filidam vind je een hoge vuurtoren vanwaar ik heel Bambilië kan zien. Ik zorg ervoor dat er iedere week een leuk programma klaar staat voor de Kabouters en dat mijn stafteam het samen gezellig heeft. Ik hou graag het overzicht binnen de groep en regel dat alles soepel loopt, zodat iedere week weer een feestje is en de Kabouters zich nooit hoeven te vervelen.

Hoooooi! Mijn naam is Warbol, uit de Warbossen. Ik vind het heerlijk om in de bossen rond te hangen tussen alle vreemde dieren die daar te vinden zijn. Op zaterdag kunnen we wel een keer samen naar de bossen gaan, om te spelen met die wezens of om het bos te verkennen. Vooral in de herfst heeft het bos prachtige kleuren en mooie paddenstoelen en kunnen we kastanjes of blaadjes verzamelen om daarna iets mee te knutselen.

Resseke is mijn naam en ik kom uit Ressekerke.  In mijn dorp is alles mooi versierd en zo ingericht dat kinderen er heerlijk kunnen spelen. Vooral de feestdagen vind ik daarom super leuk. Mooie dingen knutselen voor bijvoorbeeld de kerstboom of met pasen of thema accessoires voor het zomerkamp maken zijn favoriete bezigheden van mij. Het lijkt me gezellig om samen eens iets leuks te doen.

Hallo, ik ben Haver, uit Haverhoek. Ik houd me voornamelijk bezig met entertainment. Ik zet lekker een muziekje aan op de achtergrond of ben de kinderen aan het plagen, maar dat weerhoudt mij er niet van me altijd in te zetten voor de kabouters. Samen met de kabouters doe ik graag dingen die uitdagend zijn, zodat ze steeds iets nieuws leren en hun eigen grenzen verleggen.

Daaag, mijn naam is Djitter. In ons dorp hebben we een grote televisietoren waarmee we jullie nieuwtjes kunnen vertellen en een weerstation dat ervoor zorgt dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste weersvoorspellingen, zodat ik samen met jou weet waar we op zaterdag kunnen spelen.