Kabouters

De kabouters is een groep voor meiden van 7 tot 11 jaar die het leuk vinden om samen met vriendinnen de natuur te ontdekken. Vind je het leuk om vuur te kunnen maken en touwen te kunnen knopen alsof het niets is? Of ben je liever iets aan het knutselen? Ben je dol op humor, de bossen en op spanning? Kom dan bij… de kabouters! Wij draaien op zaterdag van 14.00 tot 17.00, dus loop gerust een keertje binnen! Wilt u meer informatie over de kabouters, mail dan gerust naar kabouters@donboscogeldrop.nl.

Kabouterstafteam 2022-2023

Maak kennis met het kabouterstafteam

Hoihoi, mijn naam is Resseke en ik ben samen met Djitter hoofdstaf van de kabouters! Ik ben 6 jaar leiding momenteel en ben nog steeds elke zaterdag enthousiast om een gezellige middag te organiseren! Het leukste om te doen vind ik ochtendgymnastiek geven op kampen en weekenden, óf om samen een fantiek potje trefbal te spelen. Het gezelligste aan de kabouters vind ik de weekend/kamp thema’s waarbij je gave themakleding bij elkaar moet verzamelen! 🙂

Hoii, mijn naam is Djitter en ik kom uit het dorpje Vlitter. Daar staat een superhoge televisietoren. Ik vind het leuk om samen met jullie de lekkerste gerechten te koken of bakken op een fornuis of zelfs op een kampvuur. Daarnaast vind ik het ook leuk om lekkere lompe spelletjes te doen zoals britse bulldog.

Filia dat ben ik. In Filidam vind je een hoge vuurtoren vanwaar ik heel Bambilië kan zien. Ik zorg ervoor dat er iedere week een leuk programma klaar staat voor de Kabouters en dat mijn stafteam het samen gezellig heeft. Ik hou graag het overzicht binnen de groep en regel dat alles soepel loopt, zodat iedere week weer een feestje is en de Kabouters zich nooit hoeven te vervelen.

Miegie uit Miegenum, aangenaam. Ik ben een ware spion die alle geheimen van Bambilië probeert te ontdekken.  Een moeilijke puzzel of geheimschrift ontrafelen? Geen probleem en zeker niet met de hulp van mijn kaboutergroep. Met alle kabouters ga ik graag op onderzoek uit en kom achter spannende geheimen. Samen kunnen we alles aan en zal iedere zaterdag een ware verrassing worden.

Hoi, ik ben Mops. Meestal vind je mij lachend tijdens een spel of creatieve activiteit, maar heel af en toe ben ik een echte mopperkont en word ik naar Moppereiland gestuurd. Wat me dan weer vrolijk maakt is een gezellige zaterdag met de kabouters die me flink laten lachen. Want plezier maken en lachen is toch wel het allerbelangrijkste om te doen en zeker als dat met allemaal gezellige kabouters is.

Holdorp is waar je mij vind en Holly is mijn naam! Ik begin ’s ochtends met ochtendgymnastiek op een energiek muziekje en dans daarna door richting de lunch. Het liefste ben ik de hele dag creatief bezig, van knutselen tot aan hutten bouwen in de bossen daar maak je mij het gelukkigste mee! Ik geniet er nog meer van als ik mijn creativiteit kan delen met de kabouters. Daarnaast ben ik ook altijd in voor een fanatiek potje voetbal of slagbal, dan doe ik gegarandeerd mee!