Kabouters

De kabouters is een groep voor meiden van 7 tot 11 jaar die het leuk vinden om samen met vriendinnen de natuur te ontdekken. Vind je het leuk om vuur te kunnen maken en touwen te kunnen knopen alsof het niets is? Of ben je liever iets aan het knutselen? Ben je dol op humor, de bossen en op spanning? Kom dan bij… de kabouters! Wij draaien op zaterdag van 14.00 tot 17.00, dus loop gerust een keertje binnen! Wilt u meer informatie over de kabouters, mail dan gerust naar kabouters@donboscogeldrop.nl.

Maak kennis met het kabouterstafteam

 

 

Hoofdstaf Filia dat ben ik. In Filidam vind je een hoge vuurtoren vanwaar ik heel Bambili├ź kan zien. Ik zorg ervoor dat er iedere week een leuk programma klaar staat voor de Kabouters, maar ook dat de ouders goed ge├»nformeerd blijven.

 

 

Hoooooi! Mijn naam is Warbol, uit de Warbossen. Ik vind het heerlijk om in de bossen rond te hangen tussen alle vreemde dieren die daar te vinden zijn. Op zaterdag kunnen we wel een keer samen naar de bossen gaan, om te spelen met die wezens of om het bos te verkennen. Vooral in de herfst heeft het bos prachtige kleuren en mooie paddenstoelen.

 

Hallo, ik ben Haver, uit Haverhoek. Ik houd me voornamelijk bezig met entertainment. Ik zet lekker een muziekje aan op de achtergrond of ben de kinderen aan het plagen, maar dat weerhoudt mij er niet van me altijd in te zetten voor de kabouters.