Rowans

De rowans is een groep voor jongens en meiden van 15 tot 18 jaar. Ze draaien op vrijdagavond van 20.00 tot 23.00 en organiseren per tweetal een leuk programma. De programma’s zijn daarom nooit hetzelfde en dit maakt het superleuk! voor meer informatie over de rowans kunt u gerust een mailtje sturen naar rowans@donboscogeldrop.nl.

Maak kennis met het rowanstafteam

Ik ben Hans, begeleiding van de rowans. Ik help waar nodig en doe eigenlijk allerlei verschillende taken binnen het stafteam. Doordat ik al het langste staflid ben van dit team weet ik hoe verschillende stafteams draaien en kan ik het beste van ieder team samenvoegen tot een mooi geheel.

Thomas is bij de rowans gekomen als ondersteuning van Hans en Natasja, maar zit hier nu erg op zijn plek. Hij helpt met het organiseren van zomerkamp en zorgt er met de overige stafleden voor dat de groep leert zelfstandiger te worden.

Het nieuwste staflid is Silke. Ze is een tijdje weggeweest bij scouting, maar kon het toch niet laten om weer een keer te komen kijken als staflid. De rowans bevielen haar zo goed, dat ze staf werd van deze groep en nu volledig meedraait met alle taken.