Scouts

Scouts zijn jongens en meiden van 11 tot 15 jaar. Ze leren om dingen in teamverband te doen. Lijkt het jou leuk om grote torens te pionieren, zelf te bepalen wat je ’s avonds eet, of met een zelfgebouwd vlot over de Dommel te varen? Dan is de scouts echt iets voor jou. Wij draaien op zaterdag van 14.00 tot 17.00. Voor extra informatie over de scouts kunt u mailen naar scouts@donboscogeldrop.nl.

Maak kennis met het stafteam van de scouts

Mijn naam is Rosanne. Ik ben de creatieve geest van deze groep. Ik vind het heerlijk om gekke activiteiten te bedenken en af en toe iets ‘vrouwelijks’ toe te voegen aan de scouts. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het jaarlijkse Hoponabeka waar de scouts leren veilig en verantwoord hout te hakken.

Ik ben Koen. Ook wel Koen Groen genoemd, gezien ik het heerlijk vind om buiten bezig te zijn. Hout hakken en vuur stoken passen echt bij mij, maar ook groepsspellen vind ik erg leuk om te doen met de scouts.

Bas, dat ben ik. Ik vind het heerlijk om verschillende activiteiten te ondernemen met de scouts. Je kan mij gelukkig maken met vanalles, bijvoorbeeld pionieren, vuur maken of tenten opzetten. Maar hetgeen waarmee de scouts mij het gelukkigst maken op kamp is een zelfgemaakte, goed vullende avondmaaltijd!

Ik heet Bob en ik ben een beetje de gekke van onze stafteam. Met mijn muziek maak ik elke activiteit tot een waar feestje. Tegelijkertijd zit ik echt op mijn plek bij de scouts. Lekker vaak buiten zijn en allerlei dingen ondernemen. Het lopen van een tocht of het pionieren van een groot bouwwerk.

Hoi, ik ben Stan. Ik ben kampstaf, tijdens de normale draaidagen kan ik er door mijn werk bijna nooit zijn, daarom zet ik mij in door een steentje bij te dragen tijdens weekenden en kampen. Ik regel allerlei dingen zodat de scoutsstaf zich op de kinderen kan richten.