Scouts

Scouts zijn jongens en meiden van 11 tot 15 jaar. Ze leren om dingen in teamverband te doen. Lijkt het jou leuk om grote torens te pionieren, zelf te bepalen wat je ’s avonds eet, of met een zelfgebouwd vlot over de Dommel te varen? Dan is de scouts echt iets voor jou. Wij draaien op zaterdag van 14.00 tot 17.00. Voor extra informatie over de scouts kunt u mailen naar scouts@donboscogeldrop.nl.

Maak kennis met het scoutsstafteam

Ik heet Bob en ik ben een beetje de gekke van ons stafteam. Met mijn muziek maak ik elke activiteit tot een waar feestje. Tegelijkertijd zit ik echt op mijn plek bij de scouts. Lekker vaak buiten zijn en allerlei dingen ondernemen. Het lopen van een tocht of het pionieren van een groot bouwwerk.

Bas, dat ben ik. Ik vind het heerlijk om verschillende activiteiten te ondernemen met de scouts. Je kan mij gelukkig maken met vanalles, bijvoorbeeld pionieren, vuur maken of tenten opzetten. Maar hetgeen waarmee de scouts mij het gelukkigst maken op kamp is een zelfgemaakte, goed vullende avondmaaltijd!

Martijn is de naam. Aan mijn brede lach kan je al zien dat ik enorm veel zin heb in het draaien met de scouts. Ik ben de nieuwste aanwinst van dit stafteam, maar zit daardoor nog vol frisse ideeën.

Hoi, ik ben Stan. Ik ben begonnen  bij de scouts als kampstaf, maar inmiddels help ik iedere zaterdag mee en maak ik deel uit van de vaste club. Ik vind het tof om te kunnen ravotten met de scouts, maar wil ze ook graag wat leren over het primitieve scouting leven.

Hi, mijn naam is Aniek.

Ik ben Stefan. Hiervoor was ik staf van de welpen, maar inmiddels zet ik mij in voor deze groep met een net wat oudere leeftijd. Hierdoor kan ik zelf weer nieuwe dingen leren als staf zijnde, maar kan ik ook mijn ervaring van de welpen toepassen binnen de scouts, zodat ook zij een nieuw perspectief voor hun programma’s krijgen.