Welpen

Ben jij een jongen van 7 tot 11 jaar en je computer ook beu? Kom dan op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 eens kijken bij de welpen. Samen met een groepje ga je op spannende avonturen. De ene week stook je een vuurtje om pizza’s op te bakken, de keer erna doe je een stoer spel in het bos, geen week is hetzelfde! Je zult zien dat je samen veel meer kunt bereiken dan in je eentje. Voor meer informatie kunt u welpen@donboscogeldrop.nl mailen.

Maak kennis met het welpenstafteam

Mijn naam is Hathi, ik ben de vriendelijk olifant. Ik ben voornamelijk bezig met het bedenken van nieuwe spelletjes,  daarnaast vind ik het leuk om met de kinderen te gaan koken of om bijvoorbeeld te schilderen. Ik ben altijd in voor iets creatiefs en kan me op die manier ook het beste uiten. Samen creëer ik graag iedere zaterdag iets moois met de welpen, zodat we leuke herinneringen overhouden aan de tijd bij deze speltak.

Als zwarte panter Bagheera begeleidt ik de welpen met het ontdekken van de wereld om zich heen. Ik sluip bijvoorbeeld graag door de bossen voor het spel stratego en bouw zo de grootste hut om ons in te verstoppen. Ik ben graag buiten en vind het dan ook erg leuk om de welpen te leren hoe ze zich in de natuur kunnen redden. Zo kunnen we bijvoorbeeld eens een vuur maken om op te koken of leren hoe we een tent opzetten om in te slapen.

Hoi, ik ben Jacala. Wees niet bang. Als krokodil zie ik er misschien eng uit, maar dat ben ik zeker niet. Ik vind het leuk om iets van sportieve spelletjes te doen. Bijvoorbeeld een estafette met obstakels lopen of een groot bouwwerk pionieren om vervolgens doorheen te kunnen rennen. Uitdagingen zijn voor mij nooit te groot en ik zal je leren dat een uitdaging alleen maar leuk is. Zo leer je nieuwe dingen, waar je heel erg trots op kunt zijn.

Baloe de bruine beer