Welpen

Ben jij een jongen van 7 tot 11 jaar en je computer ook beu? Kom dan op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 eens kijken bij de welpen. Samen met een groepje ga je op spannende avonturen. De ene week stook je een vuurtje om pizza’s op te bakken, de keer erna doe je een stoer spel in het bos, geen week is hetzelfde! Je zult zien dat je samen veel meer kunt bereiken dan in je eentje. Voor meer informatie kunt u welpen@donboscogeldrop.nl mailen.

Maak kennis met het welpenstafteam

Hoi ik ben Akela, de grote wolf. Ik ben de leider van de groep. Door mijn jaren aan ervaring heb ik veel geleerd, ik zal je dus veel nieuwe dingen kunnen leren. Dat maakt de welpen naast leuk ook nog eens leerzaam. Ik zal  me vooral bezig houden met echte scoutingzaken; vuurstoken of tochtlopen bijvoorbeeld.

Mor de pauw, dat ben ik. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met zowel innerlijk als uiterlijk. Voor mij is het dan ook heel belangrijk dat iedere welp lekker zichzelf kan zijn binnen de groep. Spelletjes waarin je elkaar leert kennen vind ik dan ook vaak het leukst om te doen, zoals krantenmeppertje als er een nieuw lid komt kijken.

Volledig heet ik Rikki-Tikki-Tavi, maar naar gewoon Rikki luister ik ook. Ik ben een slingeraapje, overal rondhangen en druk bezig zijn kenmerken mijn karakter. Tegelijkertijd ben ik ook heel zorgzaam en kan ik echt de tijd nemen voor de welpen. Voor een welp in nood sta ik altijd klaar.

Mijn naam is Hathi, ik ben de vriendelijk olifant. Ik ben voornamelijk bezig met het bedenken van nieuwe spelletjes,  daarnaast vind ik het leuk om met de kinderen te gaan koken of om bijvoorbeeld te schilderen. Ik ben altijd in voor iets creatiefs.