Bevers

Houd je van knutselen, spelletjes en buiten spelen? Dan zijn de bevers echt iets voor jou! Deze groep voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar doet ieder weekend iets leuks. De ene keer is dat een spel in de bossen, de andere keer knutselen ze iets moois op de blokhut. Lijkt je dit leuk, kom dan een keer kijken op zaterdag (van 14.00 tot 17.00). Voor meer informatie over de bevers kunt u mailen naar bevers@donboscogeldrop.nl.

Maak kennis met het beverstafteam

 

Hoi hoi, ik ben Fleur Kleur de mama van Keet Kleur. Zoals je misschien al wel gezien hebt, ben ik iemand die van knutselen en kleuren houdt. Samen met jullie wil ik graag verhalen lezen, onze eigen kleren maken en toneelstukjes bedenken. Maar ik vind het ook heel leuk om een boomhut te versieren of een theekransje te houden met lekkere koekjes. Vind jij dit ook leuk kom dan gezellig een keer bij ons spelen !! Hopelijk kunnen we snel samen een mooie tekening of schilderij maken.

Hallo, mijn naam is Bas Bos. Ik ben een beetje een stuiterbal en speel graag allerlei verschillende spelletjes samen met anderen. Ik zou het dan ook heel leuk vinden om een keer samen met jou bijvoorbeeld buskruit of lijn-tikkertje te spelen en misschien leer ik ook nog wel een nieuw spelletje van jou.

 

Hallooo, ik ben Euh. Soms ben ik een beetje vergeetachtig, maar daarvoor heb ik de bevers om mij te helpen. Ik vind het leuk om nieuwe smaken en geuren te ontdekken. Deze vergeet ik namelijk niet zomaar, ga je mee op avontuur?!

 

Lange Doener, zo noemen ze mij. Ik leer de bevers graag nieuwe dingen. Zelf reis ik ook graag en als ik dan iets nieuws gezien heb, vertel ik daar graag over bij de bevers. Soms kan ik wel een beetje serieus eruit zien, maar vergis je niet, ik hou heel erg van grapjes.