Bevers

Houd je van knutselen, spelletjes en buiten spelen? Dan zijn de bevers echt iets voor jou! Deze groep voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar doet ieder weekend iets leuks. De ene keer is dat een spel in de bossen, de andere keer knutselen ze iets moois op de blokhut. Lijkt je dit leuk, kom dan een keer kijken op zaterdag (van 14.00 tot 17.00). Voor meer informatie over de bevers kunt u mailen naar bevers@donboscogeldrop.nl.

Maak kennis met het beverstafteam

Hoi hoi, ik ben Fleur Kleur de mama van Keet Kleur. Zoals je misschien al wel gezien hebt, ben ik iemand die van knutselen en kleuren houdt. Samen met jullie wil ik graag verhalen lezen, onze eigen kleren maken en toneelstukjes bedenken. Maar ik vind het ook heel leuk om een boomhut te versieren of een theekransje te houden met lekkere koekjes. Vind jij dit ook leuk kom dan gezellig een keer bij ons spelen !! Hopelijk kunnen we snel samen een mooie tekening of schilderij maken.

Hallo, mijn naam is Bas Bos. Ik ben een beetje een stuiterbal en speel graag allerlei verschillende spelletjes samen met anderen. Ik zou het dan ook heel leuk vinden om een keer samen met jou naar buiten te gaan en bijvoorbeeld buskruit of lijn-tikkertje te spelen op het grote veld bij onze scouting of misschien weet jij nog een nieuw spelletje dat we samen met de andere bevers zouden kunnen doen.

Als je Sterre roept reageer ik! Ga je mee met mij op avontuur? Ik ben een echte outdoor staf. Tenten opzetten, vuur maken en pionieren zijn dingen waar je mij echt blij mee maakt. Lekker buiten in de bossen nieuwe dingen ontdekken en proberen de bevers iedere zaterdag iets nieuws te leren. En wat nou als je iets een beetje spannend vind? Dan help ik of de andere staf je natuurlijk gewoon, we doen het allemaal samen!!

Lange Doener, zo noemen ze mij. Ook ik leer de bevers graag nieuwe dingen. Zelf reis ik ook graag en als ik dan iets nieuws gezien heb, vertel ik daar graag over bij de bevers. Ik vind de kringgesprekken dan ook erg leuk en gezellig, want ik hoor ook graag wat jij gedaan hebt iedere week. Soms kan ik wel een beetje serieus eruit zien, maar vergis je niet, ik hou heel erg van grapjes.

Hallooo, ik ben Rebbel. Ik hou enorm van alles wat met dieren te maken heeft. Zo ga ik graag naar de kinderboerderij of sporen zoeken in het bos. Ik vind het ook leuk om tekeningen te maken met blote handen en voeten op papier en ben wel een beetje een kwebbelkous. Omdat ik dus ook een creatieve kant heb is Pictionary mijn favoriete spelletje. Als je dit nog niet kent, moet je zeker eens langs de bevers komen om het samen met ons te spelen.